Cetățeni din Șamșud și Crasna, prinși la volan, deși nu au permis de conducere Reviewed by CD on . Ieri, la ora 15.50, poliţiştii din Şamşud l-au identificat pe B. Vasile, 52 ani, din Şamşud, conducând un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de co Ieri, la ora 15.50, poliţiştii din Şamşud l-au identificat pe B. Vasile, 52 ani, din Şamşud, conducând un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățeni din Șamșud și Crasna, prinși la volan, deși nu au permis de conducere

Cetățeni din Șamșud și Crasna, prinși la volan, deși nu au permis de conducere

Cetățeni din Șamșud și Crasna, prinși la volan, deși nu au permis de conducere

Ieri, la ora 15.50, poliţiştii din Şamşud l-au identificat pe B. Vasile, 52 ani, din Şamşud, conducând un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere. S-a întocmit dosar penal.

Tot ieri., poliţiştii din Crasna l-au identificat în trafic pe R. Florin, 24 ani, care conducea prin localitate un autoturism, fără a poseda permis de comducere. Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice. S-a întocmit dosar pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus