Cetățean macedonean, depistat cu ședere ilegală în Zalău Reviewed by CD on . Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Sălaj au desfăşurat, în data de 28 martie a.c., verificări operative pe linia preven Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Sălaj au desfăşurat, în data de 28 martie a.c., verificări operative pe linia preven Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean macedonean, depistat cu ședere ilegală în Zalău

Cetățean macedonean, depistat cu ședere ilegală în Zalău

Cetățean macedonean, depistat cu ședere ilegală în Zalău

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sălaj au desfăşurat, în data de 28 martie a.c., verificări operative pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini pe raza municipiului Zalău.

Cu această ocazie a fost depistat cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 43 ani, cetăţean macedonean, care a intrat legal în țara noastră, în baza Acordului de desfiinţare unilaterală a regimului vizelor, iar în momentul depistării avea o şedere ilegală de 37 de zile pe teritoriul României.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriului României, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, străinul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 600 de lei şi a fost instituită interdicţia de intrare în România pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus