Braconaj piscicol în zona lacului de acumulare Vârşolţ Reviewed by CD on . Duminică, 22 aprilie 2018, în jurul orei 11.00, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale la regimul piscicol, mai mulţi bărbaţi din Duminică, 22 aprilie 2018, în jurul orei 11.00, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale la regimul piscicol, mai mulţi bărbaţi din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Braconaj piscicol în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Braconaj piscicol în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Braconaj piscicol în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Duminică, 22 aprilie 2018, în jurul orei 11.00, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale la regimul piscicol, mai mulţi bărbaţi din Jibou au fost surprinşi la pescuit în perioada de prohibiţie în zona lacului de acumulare Vârşolţ.
P.M. de 27 de ani şi N.R. de 32 ani, au fost sancţionaţi contravenţional pentru pescuit în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie, faptă prevăzută de Art. 59, lit. „f” din O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, iar K.G. de 27 ani şi N.A. de 21 ani au fost sancţionaţi în baza aceluiaşi act normativ pentru pescuit în perioada de prohibiţie.
Întreaga cantitate de peşte capturată, din specia „caras”, a fost redată habitatului piscicol. Cuantumul amenzilor aplicate este de 3200 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus