Bărbat din comuna Gîrbou, arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru furt Reviewed by CD on . Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Românași au pus în executare un mandat de arestare prevent Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Românași au pus în executare un mandat de arestare prevent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din comuna Gîrbou, arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru furt

Bărbat din comuna Gîrbou, arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru furt

Bărbat din comuna Gîrbou, arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru furt

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Postului de Poliție Românași au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Jibou, la data de 08 ianuarie a.c., pentru o perioadă de 30 zile, pe numele unui bărbat de 24 de ani, din comuna Gîrbou.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada aprilie-august 2017, pe raza comunelor Românași și Zimbor.

Acesta a fost dat în urmărire națională la data de 8 ianuarie a.c. și a fost prins de polițiști pe raza comunei Românași, miercuri 10 ianuarie, ulterior fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus