Bărbat din Chieşd, cercetat în libertate pentru furt calificat Reviewed by CD on . Polițiștii Postului de Poliție Șamșud, au identificat, luni, 21 martie, suspectul într-un dosar penal rămas cu autor necunoscut și au reușit în proporție de 30 Polițiștii Postului de Poliție Șamșud, au identificat, luni, 21 martie, suspectul într-un dosar penal rămas cu autor necunoscut și au reușit în proporție de 30 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Chieşd, cercetat în libertate pentru furt calificat

Bărbat din Chieşd, cercetat în libertate pentru furt calificat

Bărbat din Chieşd, cercetat în libertate pentru furt calificat

Polițiștii Postului de Poliție Șamșud, au identificat, luni, 21 martie, suspectul într-un dosar penal rămas cu autor necunoscut și au reușit în proporție de 30 la sută recuperarea prejudiciului.
Oamenii legii susţin că în 13 martie, în jurul orei 16, D.B., în vârstă de 43 ani, din localitatea Chieșd, a pătruns în locuința unei femei din Șamșud, de unde a sustras bunuri în valoare de 400 lei. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 30la sută și urmează a fi restituit părții vătămate.
Poliţistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia, după cum au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus