Bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţiştii din Zalău Reviewed by CD on . Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din judeţul Alba şi municipiul Zalău, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie au fost prinşi, în noaptea de ma Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din judeţul Alba şi municipiul Zalău, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie au fost prinşi, în noaptea de ma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţiştii din Zalău

Bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţiştii din Zalău

Bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţiştii din Zalău

Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din judeţul Alba şi municipiul Zalău, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie au fost prinşi, în noaptea de marţi spre miercuri (16 spre 17 iulie a.c.), de poliţişti. Cei în cauză au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

La data de 16 iulie a.c., ora 22:56, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Pericei, cu privire la faptul că, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, a fost abordat de două persoane necunoscute ( un bărbat și o femeie), care l-au invitat la un local din zonă, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice. Bărbatul a refuzat să intre în local şi şi-au continuat împreună drumul, iar după câţiva metri tânărul l-a lovit pe bărbat cu cotul în zona capului şi i-au sustras din buzunar suma de 350 de lei.

Verificările efectuate de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Alba şi o tânără de 22 de ani, din municipiul Zalău. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 90%.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, cei în cauză au fost reţinuţi, miercuri 17 iulie a.c., şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru documentarea activităţii infracţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus