Avansări în grad la IPJ Sălaj Reviewed by CD on . Patru ofiţeri şi 17 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor. În cursul z Patru ofiţeri şi 17 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor. În cursul z Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Avansări în grad la IPJ Sălaj

Avansări în grad la IPJ Sălaj

Avansări în grad la IPJ Sălaj

Patru ofiţeri şi 17 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor.

În cursul zilei de ieri, 15 septembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj a avut loc festivitatea de avansare în gradul profesional următor, la termen.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 21 de poliţişti sălăjeni, dintre care patru ofiţeri şi 17 de agenţi, care au îndeplinit stagiul minim în gradul actual, au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Festivitatea a debutat cu intonarea imnului de stat al României. În continuare, şefului inspectoratului, comisar şef de poliţie Dosa Gabriel Ovidiu, i-a felicitat pe colegii avansaţi pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute şi le-a transmis mesajul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, cu această ocazie:

,,Ziua de astăzi este un moment de referință în cariera dumneavoastră în care primiți răsplata profesionalismului, cinstei și corectitudinii dar și recunoașterea unei munci făcute cu dăruire, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la capăt.

Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie să fie și un moment de reflecție cu privire la obligațiile și responsabilitățile imense care vă revin pentru consolidarea imaginii instituției.

Sunt convins că, împreună, vom demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, iar fiecare dintre noi, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie.”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus