Autocamion indisponibilizat de jandarmii din Zalău, în vederea confiscării Reviewed by CD on . Ieri, 14 iunie a.c., un echipaj de jandarmi a depistat pe raza municipiului Zalău, folosind aplicaţia „Inspectorul Pădurii”, un autocamion marca „Volvo” a cărui Ieri, 14 iunie a.c., un echipaj de jandarmi a depistat pe raza municipiului Zalău, folosind aplicaţia „Inspectorul Pădurii”, un autocamion marca „Volvo” a cărui Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autocamion indisponibilizat de jandarmii din Zalău, în vederea confiscării

Autocamion indisponibilizat de jandarmii din Zalău, în vederea confiscării

Autocamion indisponibilizat de jandarmii din Zalău, în vederea confiscării

Ieri, 14 iunie a.c., un echipaj de jandarmi a depistat pe raza municipiului Zalău, folosind aplicaţia „Inspectorul Pădurii”, un autocamion marca „Volvo” a cărui număr de înmatriculare nu avea cod online generat în ultimele 72 de ore.
În urma verificărilor, s-a constatat că T.I., din judeţul Satu-Mare, a transportat 10,2 m³ material lemnos, din diferite specii, fără a avea aviz de însoţire.
Pentru fapta săvârşită s-a aplicat o amendă contravenţională conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la regimul silvic, în valoare de 5000 lei, iar materialul lemnos şi autocamionul au fost ridicate în vederea confiscării.
InspectorulPadurii.ro este o măsură a Ministerului Mediului Apelor şi Pădurilor, împreună cu Guvernului României, de transparentizare a activității de exploatare de masă lemnoasă din Romania.
Jandarmii recomandă cetăţenilor să sesizeze orice nereguli privind legalitatea transporturilor de masă lemnoasă prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus