Au început tratamentele de dezinsecție și deratizare în Zalău Reviewed by CD on . Primăria municipiului Zalău inforează locuitorii municipiului că în perioada 01 – 19 aprilie 2019, prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL va efectua tratame Primăria municipiului Zalău inforează locuitorii municipiului că în perioada 01 – 19 aprilie 2019, prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL va efectua tratame Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au început tratamentele de dezinsecție și deratizare în Zalău

Au început tratamentele de dezinsecție și deratizare în Zalău

Au început tratamentele de dezinsecție și deratizare în Zalău

Primăria municipiului Zalău inforează locuitorii municipiului că în perioada 01 – 19 aprilie 2019, prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL va efectua tratamente de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

Tratamentele de dezinsecție (combatere larve și adulți) vizează domeniul public și privat al municipiului (gospodării individuale). Tratamentele de dezinfecție vor fi făcute la instituțiile de învățământ, iar tratamentele de deratizare și dezinsecție vizează instituțiile publice, instituțiile de învățământ și domeniul public și privat (scări de bloc). Perioada de efectuare a tratamentelor poate fi prelungită în funcție de condițiile meteorologice.

Este recomandat ca persoanele cardiace și cu probleme respiratorii să ia măsuri pentru a nu intra în raza de acțiune a utilajelor care dispersează substanța.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus