Arme și muniție ridicate de polițiști, în urma unor percheziții efectuate în Mirșid și Valcău de Jos Reviewed by CD on . Cinci percheziții au fost efectuate miercuri, 14 februarie a.c., în comunele Mirșid și Valcău de Jos la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și m Cinci percheziții au fost efectuate miercuri, 14 februarie a.c., în comunele Mirșid și Valcău de Jos la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arme și muniție ridicate de polițiști, în urma unor percheziții efectuate în Mirșid și Valcău de Jos

Arme și muniție ridicate de polițiști, în urma unor percheziții efectuate în Mirșid și Valcău de Jos

Arme și muniție ridicate de polițiști, în urma unor percheziții efectuate în Mirșid și Valcău de Jos

Cinci percheziții au fost efectuate miercuri, 14 februarie a.c., în comunele Mirșid și Valcău de Jos la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, uz de armă fără drept, dar și contrabandă. Trei persoane cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani sunt cercetate de polițiști în aceste cauze penale.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării două arme neletale de tir sportiv introduse ilegal în țară și deținute ilegal, o armă letală confecționată artizanal, 1617 bucăți de muniție, 44 de bucăți articole pirotehnice, o arbaletă, trei săgeți și 100 de grame de praf de pușcă.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele bănuite de comiterea faptelor au procurat armele dintr-o țară europeană și au fost introduse în țară ilegal, în perioada noiembrie-decembrie 2017.

Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și braconaj cinegetic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus