Armă neletală și aproape 90 de alice confiscate de polițiști de la un cetățean din Hereclean Reviewed by CD on . Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat miercuri, 31 august a.c., o percheziție la domiciliul unui cetățean, din comuna Hereclea Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat miercuri, 31 august a.c., o percheziție la domiciliul unui cetățean, din comuna Hereclea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Armă neletală și aproape 90 de alice confiscate de polițiști de la un cetățean din Hereclean

Armă neletală și aproape 90 de alice confiscate de polițiști de la un cetățean din Hereclean

Armă neletală și aproape 90 de alice confiscate de polițiști de la un cetățean din Hereclean

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat miercuri, 31 august a.c., o percheziție la domiciliul unui cetățean, din comuna Hereclean.

În urma acțiunii, oamenii legii au identificat o armă neletală de tir sportiv și 87 alice, despre care bărbatul declară că le-a procurat din străinătate și le-a adus în țară în luna mai 2016. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că acesta nu avea permis de armă.

Arma și alicele au fost ridicate în vederea confiscării, până la soluționarea cauzei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru contrabandă calificată cu arme, faptă prevăzută de Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută de Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus