Armă de contrabandă, găsită la un cetățean din Vârșolț Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au efectuat, în data de 25.07.2018, împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Vârșolț, au Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au efectuat, în data de 25.07.2018, împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Vârșolț, au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Armă de contrabandă, găsită la un cetățean din Vârșolț

Armă de contrabandă, găsită la un cetățean din Vârșolț

Armă de contrabandă, găsită la un cetățean din Vârșolț

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au efectuat, în data de 25.07.2018, împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Vârșolț, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 43 ani, din Vârșolț.

În timpul percheziției, polițiștii au identificat o arma neletală de tir sportiv marca Slavia 631, de cal. 4,5 mm, și 107 bucăți alice. Bărbatul nu este autorizat să dețină armament și munție și a declarat că a cumpărat arma din Ungaria și a introdus-o ilegal în țară, în cursul anului trecut.

Arma a fost indisponibilizată, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru contrabandă calificată (art. 271 din Legea 86/2006, republicată), nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept (art. 342, alin. 2, și 343, alin. 2 C.P.).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus