Aproape 90 de mandate puse în aplicare de polițiștii sălăjeni în 2017 Reviewed by CD on . Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri Sălaj au pus în executare, în anul 2017, 89 de mandate (mandate de arestare preventivă, Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri Sălaj au pus în executare, în anul 2017, 89 de mandate (mandate de arestare preventivă, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aproape 90 de mandate puse în aplicare de polițiștii sălăjeni în 2017

Aproape 90 de mandate puse în aplicare de polițiștii sălăjeni în 2017

Aproape 90 de mandate puse în aplicare de polițiștii sălăjeni în 2017

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri Sălaj au pus în executare, în anul 2017, 89 de mandate (mandate de arestare preventivă, de executare a pedepsei cu închisoarea și mandate europene de arestare).

De asemenea, în perioada de referință au fost puse în aplicare și șase sentințe penale.

Și în luna ianuarie 2018, polițiștii de la structura de profil au pus în aplicare 14 mandate.

Majoritatea faptelor pentru care au fost încarcerate persoanele fac obiectul infracțiunilor contra patrimoniului și la regimul circulației rutiere.

Exemple:

Patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiști, într-o zi

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Formațiunii de Investigații Criminale Jibou împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare la data de 22 noiembrie 2017, patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, pe numele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, toți din Jibou, condamnați la închisoare cu pedepse cuprinse între un an și 8 luni și 3 ani și 4 luni, pentru furt calificat.

Faptele au fost comise pe raza Orașului Jibou și în comuna Someș Odorhei, în perioada 2015-2016.

Condamnat pentru tentativă la infracțiunea de distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești

La data de 5 ianuarie a.c., oamenii legii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, la aceeași dată, pe numele unui bărbat, din localitatea Treznea.

Bărbatul este condamnat la un an și 6 luni închisoare pentru tentativă la infracțiunea de distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești, fapte comise în perioada aprilie-iunie 2017.

Șase luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii de la structura de profil, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, la aceeași dată, pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Zalău.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Fapta a fost comisă în luna ianuarie 2017, în municipiul Zalău.

Persoanele condamnate au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, ulterior fiind transferate la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus