Ansamblul „Meseșul” va fi prezent de 1 Decembrie la Șimleu Silvaniei Reviewed by CD on . După ce anul trecut de 1 Decembrie, Ansamblul folcloric Meseșul al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj s-a aflat la Jibou, în acest an va sărbători După ce anul trecut de 1 Decembrie, Ansamblul folcloric Meseșul al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj s-a aflat la Jibou, în acest an va sărbători Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ansamblul „Meseșul” va fi prezent de 1 Decembrie la Șimleu Silvaniei

Ansamblul „Meseșul” va fi prezent de 1 Decembrie la Șimleu Silvaniei

Ansamblul „Meseșul” va fi prezent de 1 Decembrie la Șimleu Silvaniei

După ce anul trecut de 1 Decembrie, Ansamblul folcloric Meseșul al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj s-a aflat la Jibou, în acest an va sărbători Ziua Națională a României la Șimleu Silvaniei, în parteneriat cu primăria orașului și colaboratorii acestei instituții. Ansamblul Meseșul va evolua pe scena Casei Orășenești de Cultură din Șimleu Silvaniei, luni, 1 decembrie 2014, de la ora 17, împreună cu ansamblurile și artiștii locali invitați de primăria orașului.
1 Decembrie este Ziua Națională a României din 1990 și reprezintă unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România în 1918, respectiv Proclamația de la Alba Iulia, care s-a citit la 1 decembrie 1918.
Ansamblul folcloric Meseșul s-a înființat în 1996 și a funcționat în diverse formule instituționale în subordinea Consiliului Județean Sălaj. Din octombrie 2010 este secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus