Ansamblul „Meseșul”, invitat în Serbia Reviewed by CD on . Ansamblul folcloric „Meseșul” , secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS), instituție a Consiliului Județean Sălaj, a fost invitat să par Ansamblul folcloric „Meseșul” , secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS), instituție a Consiliului Județean Sălaj, a fost invitat să par Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ansamblul „Meseșul”, invitat în Serbia

Ansamblul „Meseșul”, invitat în Serbia

Ansamblul „Meseșul”, invitat în Serbia

Ansamblul folcloric „Meseșul” , secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS), instituție a Consiliului Județean Sălaj, a fost invitat să participe, în perioada 9-16 august 2019, la trei festivaluri internaționale de folclor în Serbia, în orașele Loznica, Obrenovac și Sremska Mitrovica.

Tot în 2019, Ansamblul „Meseșul” a fost prezent cu un spectacol în Slovacia în orașul Lucenek.

De-a lungul timpului, Ansamblul folcloric „Meseșul”, ansamblu reprezentativ al județului Sălaj, a fost invitat să susțină spectacole în mai multe țări: Israel, Ungaria, Cehia, Slovacia, Grecia, Albania, Italia.

Ansamblul „Meseșul” s-a înființat în 1996, în subordinea Consiliului Județean Sălaj. Din octombrie 2010 este secție a CCAJS.

În 2018, Ansamblul „Meseșul” a susținut peste 60 de spectacole în județ, în țară și în străinătate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus