Ambasadorul Israelului în România, în vizită la Primăria Zalău Reviewed by CD on . Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de colegi din conducerea instituției au fost gazdele unei vizite oficiale din partea Ambasadorului Statului Is Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de colegi din conducerea instituției au fost gazdele unei vizite oficiale din partea Ambasadorului Statului Is Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambasadorul Israelului în România, în vizită la Primăria Zalău

Ambasadorul Israelului în România, în vizită la Primăria Zalău

Ambasadorul Israelului în România, în vizită la Primăria Zalău

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de colegi din conducerea instituției au fost gazdele unei vizite oficiale din partea Ambasadorului Statului Israel în România – E. S. Tamar Samash și a Consulului general al Ungariei în România – E.S. Mile Lajos. Întalnirea a avut loc luni, 30 ianuarie 2017, cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului, în Sala “Avram Iancu” a Primăriei Municipiului Zalău.

Primirea delegațiilor oficiale a debutat la ora 10:00 la sediul instituției, după care s-a continuat cu o vizită la Clădirea Transilvania, Centrul de Informare și Promovare Turistică și Centrul NORO.

Principalele discuții s-au axat pe dezvoltarea relațiilor culturale, economice și din domeniul învățământului, reconstruirea evenimentelor istorice tragice din 1944 și moștenirea culturală care trebuie transmisă generațiilor viitoare.

Alți invitați de seamă care au luat cuvântul sunt: Președintele Federației Comunităților Evreiești din România – Dr. Aurel Vainer, Directorul Muzeului de Artă Cluj-Napoca – Prof.univ.dr. Lucian Nastasă Kovacs, Președintele Comunității Evreilor din Oradea – Felix Kopelman, Președintele Comunității Evreilor din Zalău – Dan Has, Rabinul Federației Comunităților Evreiești din România – Rafael Shaffer și Administratorul public al Consiliului Județean Sălaj – Pop Emeric.

În final, oficialitățile au asistat la un moment artistic cu repertoriu variat, susținut de elevi ai Liceului de Artă “Ioan Sima” din Zalău, coordonați de directorul unității, dl. profesor Titus Câmpean, după care, primarul municipiului a înmânat oaspeților câte un cadou care să le amintească de Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus