Acţiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor din Sălaj Reviewed by CD on . Poliţiştii rutieri împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat în perioada 1 ianuarie-28 februarie a.c. două acțiuni pentru verificar Poliţiştii rutieri împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat în perioada 1 ianuarie-28 februarie a.c. două acțiuni pentru verificar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor din Sălaj

Acţiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor din Sălaj

Acţiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor din Sălaj

Poliţiştii rutieri împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat în perioada 1 ianuarie-28 februarie a.c. două acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie a autovehiculelor, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.

De asemenea, poliţiştii au verificat concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 84 de sancţiuni contravenţionale şi au retras 37 de certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru defecțiuni grave la mecanismul de frânare și sistemul de direcție au reținut în vederea suspendării trei premise de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus