Acțiune de împădurire pe Meseș Reviewed by CD on . Angajați din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, împreună cu conducerea instituției, au efectutat vineri, 20 aprilie 2018, o acțiune de plantare a 300 de puieț Angajați din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, împreună cu conducerea instituției, au efectutat vineri, 20 aprilie 2018, o acțiune de plantare a 300 de puieț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de împădurire pe Meseș

Acțiune de împădurire pe Meseș

Acțiune de împădurire pe Meseș

Angajați din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, împreună cu conducerea instituției, au efectutat vineri, 20 aprilie 2018, o acțiune de plantare a 300 de puieți de stejar roșu și 1.200 de puieți de fag, în cadrul acțiunii ”Eroii căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial”, din calendarul evenimentelor de marcare a Centenarului Marii Uniri. De asemenea, acțiunea se desfășoară în perioada premergătoare Zilei Pământului (22 Aprilie), având rolul de a atrage atenția asupra protejării mediului înconjurător.

Acțiunea de împădurire a avut loc pe Meseș, pe terenul aflat în proprietatea municipiului Zalău, gestionată de Ocolul Silvic Stejarul Zalău, care are atribuții de gospodărie în regim silvic a fondului forestier. Plantarea copacilor are loc pe zona afectată de furtuna din 2014 și vine ca o completare a regenerării naturale.

La acțiune au participat și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al Județului Sălaj, Inspectoratului de Jandarmi Județean “Menumorut Voievod” Sălaj, Ocolului Silvic “Stejarul” Zalău și elevi ai Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus