Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Zalău Reviewed by CD on . Pe 30 martie, cetățenii din Municipiul Zalău au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare. Program Pe 30 martie, cetățenii din Municipiul Zalău au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare. Program Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Zalău

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Zalău

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Zalău

Pe 30 martie, cetățenii din Municipiul Zalău au ocazia să scape corect de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare.

Programul acțiunii de colectare: vineri, 30 martie 2018, între orele 09.00-15.00, 4 puncte de colectare provizorii îi așteaptă pe cetățeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte vor fi amenajate în următoarele locuri din oraș:
• cartier Porolissum – lângă PECO
• cartier Brădet – lângă Codiflor
• cartier Dumbrava – lângă Piaţă
• Centru de Colectare permanent Zalău – str.Fabricii nr. 30B
Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe 30 martie 2018, la Centrul de Colectare Zalău, începând cu ora 16.00. Premiile sunt: un cuptor cu microunde digital, un aspirator, două mașini de călcat și două mixere.

De asemenea, cetățenii pot aduce oricând deșeurile de aparate electrice și electronice la Centrul de Colectare permanent din Zalău, de pe strada Fabricii nr. 30B. Programul centrului este luni, miercuri și vineri, între orele 14:00-16:00.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus