Accidente produse în Valcău de Jos și Ip Reviewed by CD on . Luni, 11 septembrie a.c., la ora 12.20, o adolescentă de 19 ani conducea autoturismul pe DJ 191D, iar în localitatea Valcău de Jos, din cauza neatenției în cond Luni, 11 septembrie a.c., la ora 12.20, o adolescentă de 19 ani conducea autoturismul pe DJ 191D, iar în localitatea Valcău de Jos, din cauza neatenției în cond Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse în Valcău de Jos și Ip

Accidente produse în Valcău de Jos și Ip

Accidente produse în Valcău de Jos și Ip

Luni, 11 septembrie a.c., la ora 12.20, o adolescentă de 19 ani conducea autoturismul pe DJ 191D, iar în localitatea Valcău de Jos, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de telefonie, după care a intrat în șanț.

În urma impactului, pasagerii de pe locurile din spate, un bebeluș de 3 luni și o fetiță de un an și 7 luni au fost răniți ușor.

După-amiază, la ora 18.40, pe DN 1 H, în localitatea Ip, un zălăuan de 26 de ani, în timp ce conducea autoturismul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, care circula regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a șoferului de 62 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie de 49 ani.

În ambele cazuri, participanții la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus