Accidente produse la început de an în Pericei, Guruslău și Poarta Sălajului Reviewed by CD on . În data de 1 ianuarie a.c., ora 1.30, pe DN 1H, în localitatea Pericei, D. Szilard, 24 ani, din Pericei, conducea autoturismul proprietate personală, într-o cur În data de 1 ianuarie a.c., ora 1.30, pe DN 1H, în localitatea Pericei, D. Szilard, 24 ani, din Pericei, conducea autoturismul proprietate personală, într-o cur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse la început de an în Pericei, Guruslău și Poarta Sălajului

Accidente produse la început de an în Pericei, Guruslău și Poarta Sălajului

Accidente produse la început de an în Pericei, Guruslău și Poarta Sălajului

În data de 1 ianuarie a.c., ora 1.30, pe DN 1H, în localitatea Pericei, D. Szilard, 24 ani, din Pericei, conducea autoturismul proprietate personală, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic, de pe marginea dreaptă a părţii carosabile, pe care l-a distrus pe o distanţă de 20 m, după care s-a oprit în şanţ. În urma impactului, pasagera de pe locul din dreapta faţă a fost rănită grav.

În data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, pe DJ 110A, în localitatea Guruslău, F. Csaba, 26 ani, din localitate, a ccondus motocicleta proprietate personală, dar nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare fată de pietonul care se deplasa în aceeaşi direcţie pe acostamentul drumului, acroşându-l cu ghidonul motocicletei. În urma impactului, pietonul, în vârstă de 24 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost rănit uşor. Motociclistul a părăsit locul accidentului, fără a anunţa Poliţia, iar victima s-a prezentat, la ora 19.55, la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. În jurul orei 20.30,motociclistul a fost identificat şi testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aer expirat, acesta declarând că a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi consum de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca urmare vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane,până la recoltarea de probe biologice ori până la testarea cu aparatul alcooltest.

În data de 3 ianuarie a.c., ora 10.00, pe DN 1F, în localitatea Poarta Sălajului J. Daniel, 23 ani, din Zalău, a condus autoturismul proprietatea unei firme, iar din cauza imprudenţei în conducere, a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens, unde s-a izbit de un cap de pod, din afara părţii carosabile, accidentându-se grav.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus