Accidente produse în Halmășd și Chieșd Reviewed by CD on . La data de 1 mai 2017, ora 20.30, un tânăr de 18 ani a condus autoturismul proprietatea părinţilor săi prin localitatea Halmăşd, dar din cauza neatenţiei în con La data de 1 mai 2017, ora 20.30, un tânăr de 18 ani a condus autoturismul proprietatea părinţilor săi prin localitatea Halmăşd, dar din cauza neatenţiei în con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse în Halmășd și Chieșd

Accidente produse în Halmășd și Chieșd

Accidente produse în Halmășd și Chieșd

La data de 1 mai 2017, ora 20.30, un tânăr de 18 ani a condus autoturismul proprietatea părinţilor săi prin localitatea Halmăşd, dar din cauza neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a dărâmat. După impact, conducătorul auto a dus maşina acasă, iar cei trei pasageri din autoturism au plecat fiecare la domiciliu, întrucât niciunul nu acuza vreo leziune. La scurt timp însă, doi pasageri din autoturism, în vârstă de 17 ani, respectiv 24 ani, s-au dus la spital, unde s-a constat că au suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea. Autoturismul implicat în accident a fost găsit în curtea locuinței conducătorului auto. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

La data de 1 mai 2017, ora 22.10, un tânăr de 27 ani, din Chieșd, a condus un ATV prin localitate, pe o porțiune de drum în aliniament, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, aflat în afara părții carosabile. În urma impactului, conducătorul ATV-ului a suferit leziuni grave, iar pasagera a fost rănită ușor. Deoarece conducătorul ATV-ului emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, datorită leziunilor, la UPU Zalău i-a fost recoltată o probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus