Accidente produse în Cehu Silvaniei și Zăuan pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . La data de 18.09.2017, ora 10,40, un bărbat de de 30 ani, din Mineu, a condus un autoturismul pe o stradă din Cehu Silvaniei, dar, la o trecere pentru pietoni, La data de 18.09.2017, ora 10,40, un bărbat de de 30 ani, din Mineu, a condus un autoturismul pe o stradă din Cehu Silvaniei, dar, la o trecere pentru pietoni, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse în Cehu Silvaniei și Zăuan pe trecerea de pietoni

Accidente produse în Cehu Silvaniei și Zăuan pe trecerea de pietoni

Accidente produse în Cehu Silvaniei și Zăuan pe trecerea de pietoni

La data de 18.09.2017, ora 10,40, un bărbat de de 30 ani, din Mineu, a condus un autoturismul pe o stradă din Cehu Silvaniei, dar, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 16 ani, care se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, fata a fost rănită ușor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La data de 18.09.2017, ora 07,47, un bărbat de 40 ani din Subcetate, a condus un autoturism pe DN19B, în localitatea Zăuan, iar pe un sector de drum în aliniament, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 38 ani din Cerişa, care treversa strada pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător. În urma impactului, femeia a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital. Nici conducătorul auto şi nici pietonul nu consumaseră băuturi alcoolice.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus