Accidente de circulaţie produse în Vîrșolț, Șimleu Silvaniei și Căpâlna, la acest sfârşit de săptămână Reviewed by CD on . În data de 30 august a.c., ora 02:52, pe DJ 108 G, în localitatea Vîrşolţ, P. Alex, de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în It În data de 30 august a.c., ora 02:52, pe DJ 108 G, în localitatea Vîrşolţ, P. Alex, de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în It Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente de circulaţie produse în Vîrșolț, Șimleu Silvaniei și Căpâlna, la acest sfârşit de săptămână

Accidente de circulaţie produse în Vîrșolț, Șimleu Silvaniei și Căpâlna, la acest sfârşit de săptămână

Accidente de circulaţie produse în Vîrșolț, Șimleu Silvaniei și Căpâlna, la acest sfârşit de săptămână

În data de 30 august a.c., ora 02:52, pe DJ 108 G, în localitatea Vîrşolţ, P. Alex, de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Italia, proprietatea tatalui său, pe direcţia Vîrşolţ – Crasna, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere al reţelei electrice, pe care la rupt.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerului de pe locul din drepta faţă, Alin M., de 17 ani, precum şi rănirea uşoară a lui Adrian M., în vârstă de 22 ani, pasager pe locul din spate, ambii din Zalău.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 31august a.c., orele 16.00, pe DN 1H, în oraşul Şimleu Silvaniei, D Zoltan, de 20 ani, din Şimleu, în timp ce conducea motocicleta din direcţia Nuşfalău – Şimleu Silvaniei, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, care circulau în aceeaşi direcţie de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de P. Ileana, în vârstă de 27 ani, din localitate.

Urmare impactului a rezultat rănirea uşoară a moticiclistului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În aceeaşi zi, la ora 17.59, pe DN 1C, în localitatea Căpâlna, V. Cosmin, de 25 ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, s-a angajat neregulamentar, în depăşirea unui autoturism condus regulamentar în aceeaşi direcţie, de către C. Simion, în vârstă de 41 ani, din localitatea Căpâlna, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei C. Ionela, în vârstă de 5 ani, pasageră pe bancheta din spate în autoturismul condus de Simion C.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus