Accident produs pe DN 1F, în apropiere de Zalău Reviewed by CD on . Marți 16 ianuarie a.c., la ora 11:40 , pe DN1F, la km.77+800 metri , un bărbat de 59 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Cluj Napoca Marți 16 ianuarie a.c., la ora 11:40 , pe DN1F, la km.77+800 metri , un bărbat de 59 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Cluj Napoca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs pe DN 1F, în apropiere de Zalău

Accident produs pe DN 1F, în apropiere de Zalău

Accident produs pe DN 1F, în apropiere de Zalău

Marți 16 ianuarie a.c., la ora 11:40 , pe DN1F, la km.77+800 metri , un bărbat de 59 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Cluj Napoca-Zalău, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum-carosabil umed, a derapat și a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani, din Sălățig, care circula pe banda a doua, din direcția Zalău-Cluj-Napoca.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului zălăuan și a pasagerei de pe locul din dreapta față din autoturismul condus de bărbatul din Sălăjeni.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care dus la producerea acestui accident.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus