Accident produs în Aghireș Reviewed by CD on . Luni, 27 noiembrie a.c., la ora 13.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre la faptul că în localitatea Aghir Luni, 27 noiembrie a.c., la ora 13.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre la faptul că în localitatea Aghir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Aghireș

Accident produs în Aghireș

Accident produs în Aghireș

Luni, 27 noiembrie a.c., la ora 13.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre la faptul că în localitatea Aghireș a avut loc un accident de circulație.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 191 C, prin localitatea Aghireș, pe direcția Aghireș-Zalău, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un zălăuan de 42 de ani, și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat în șanț.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pasagerei de pe locul din dreapta față din autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, o femeie de 32 de ani.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus