Accident grav între Băbiu şi Almaşu: două persoane şi-au pierdut viaţa Reviewed by CD on . Două persoane și-au pierdut viața marți seara, 26 aprilie, în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc în jurul orei 21, pe drumul judeţean 108N, înt Două persoane și-au pierdut viața marți seara, 26 aprilie, în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc în jurul orei 21, pe drumul judeţean 108N, înt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav între Băbiu şi Almaşu: două persoane şi-au pierdut viaţa

Accident grav între Băbiu şi Almaşu: două persoane şi-au pierdut viaţa

Accident grav între Băbiu şi Almaşu: două persoane şi-au pierdut viaţa

Două persoane și-au pierdut viața marți seara, 26 aprilie, în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc în jurul orei 21, pe drumul judeţean 108N, între localitățile Băbiu și Almașu.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au declarat că şoferul, un bărbat de 58 ani, din Hunedoara, conducea autoturismul pe drumul menționat, iar din cauza imprudenței în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerei de pe locul din dreapta față, o femeie de 47 ani, din Băbiu. „Pentru a fi mereu în siguranță, recomandăm conducătorilor auto să conducă cu prudență, să nu se urce la volan dacă sunt supărați sau obosiți, să respecte viteza de deplasare la condițiile de drum și pe ceilalți participanți la trafic”, au subliniat oamenii legii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus