Accident grav la Bobota Reviewed by CD on . În această dimineață, la ora 5.10, pe DN 1F, între localităţile Sărmăşag şi Bobota, C. Traian, 23 ani, din Derşida, conducea un autoturism când s-a angajat în d În această dimineață, la ora 5.10, pe DN 1F, între localităţile Sărmăşag şi Bobota, C. Traian, 23 ani, din Derşida, conducea un autoturism când s-a angajat în d Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Accident grav la Bobota

Accident grav la Bobota

Accident grav la Bobota

În această dimineață, la ora 5.10, pe DN 1F, între localităţile Sărmăşag şi Bobota, C. Traian, 23 ani, din Derşida, conducea un autoturism când s-a angajat în depăşirea autovehiculului care circula în faţa sa, condus de S. Gheorghe, 25 ani, din Derşida, însă la revenirea pe sensul său de mers l-a acroşat în partea laterală. În urma coliziunii, ambii conducători auto au pierdut controlul direcţiei de mers, au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în afara acesteia.

Conducătorul auto al autovehiculului depăşit, precum şi doi pasageri (câte unul din fiecare maşină), în vârstă de 12, respectiv 19 ani, au fost răniţi grav, în timp ce şoferul vinovat de producerea accidentului a suferit leziuni uşaore.

Niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ambele autovehicule implicate în accident au fost distruse aproape în totalitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus