Accident cu șapte victime în Bobota Reviewed by CD on . Şapte persoane, dintre care patru copii, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 12.05, în localitatea Bo Şapte persoane, dintre care patru copii, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 12.05, în localitatea Bo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident cu șapte victime în Bobota

Accident cu șapte victime în Bobota

Accident cu șapte victime în Bobota

Şapte persoane, dintre care patru copii, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 12.05, în localitatea Bobota, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, din cauza neacordării de prioritate.

La data menționată, o femeie de 36 de ani, din comuna Măeriște, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, prin localitatea Bobota, la intersecția cu DJ 109P a efectuat virajul la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe drumul prioritar, condus de un bărbat de 30 de ani din comuna Bobota.

În urma impactului, doi copii de 6, respectiv 7 ani, pasageri în autoturisme, au fost răniți grav. Alte cinci persoane, conducătorii auto și trei pasageri, de 10, 13 și 46 de ani, au fost răniți ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus