Accident cu 9 răniți produs pe DN 1F, între localitățile Badon și Borla Reviewed by CD on . Duminică, în jurul orei 17.00, dispeceratul ISU- Ambulanţa Sălaj a fost anunţat, prin apel la 112, că pe DN 1 F, între localitățile Badon și Borla, s-a produs u Duminică, în jurul orei 17.00, dispeceratul ISU- Ambulanţa Sălaj a fost anunţat, prin apel la 112, că pe DN 1 F, între localitățile Badon și Borla, s-a produs u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident cu 9 răniți produs pe DN 1F, între localitățile Badon și Borla

Accident cu 9 răniți produs pe DN 1F, între localitățile Badon și Borla

Accident cu 9 răniți produs pe DN 1F, între localitățile Badon și Borla

Duminică, în jurul orei 17.00, dispeceratul ISU- Ambulanţa Sălaj a fost anunţat, prin apel la 112, că pe DN 1 F, între localitățile Badon și Borla, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
În urma accidentului a fost activat planul roșu de intervenție, la fața locului ajungând imediat, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul Zalău, trei echipaje SMURD și șase echipaje ale serviciului de ambulanță , cele nouă victime fiind transportate la UPU Zalău. O persoană (un bărbat de 28 de ani), a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism, de către un echipaj de la descarcerare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus