25 de reprezentanți ai ISU Sălaj au donat azi sânge Reviewed by CD on . În semn de solidaritate cu semenii aflaţi în suferinţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă susţine campania naţională de solidaritate socială, den În semn de solidaritate cu semenii aflaţi în suferinţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă susţine campania naţională de solidaritate socială, den Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»25 de reprezentanți ai ISU Sălaj au donat azi sânge

25 de reprezentanți ai ISU Sălaj au donat azi sânge

25 de reprezentanți ai ISU Sălaj au donat azi sânge

În semn de solidaritate cu semenii aflaţi în suferinţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă susţine campania naţională de solidaritate socială, denumită „Salvatorii donează pentru viaţă”, care se desfăşoară în zilele de 28-29.10.2016.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj s-a alăturat campaniei, astăzi 28.10.2016, un număr de 25 de cadre donând sânge la Centrul de Transfuzii din Zalău.
Activitatea donării de sânge reprezintă un lucru obişnuit printre pompierii sălăjeni fiind implicaţi în această activitate de ajutare a semenilor, pe parcursul întregului an.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus