Concurs de orientare turistică în Parcul Central: Premiile – ouă de ciocolată

Una dintre activităţile, desfăşurate în cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”, a fost şi concursul de orientare turistică, ce a avut drept premii… ouă de ciocolată. Organizarea competiţiei a fost sprijinită de Primăria Zalău. De asemenea, în acelaşi interval, municipalitatea a fost şi gazdă pentru grupuri de copii care au dorit să ofere reprezentanţilor administraţiei locale momente artistice, precum și urări de Paști.
Astfel, în cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”, Clubul de Orientare Sportivă “Pro Silva”, în colaborare cu Unitatea Militară din Zalău, cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sălaj, a organizat în Parcul Central un concurs de orientare turistică, cu “recompense” – ouă de ciocolată.
De la Liceul de Artă “Ioan Sima”, un grup de copii talentați au oferit reprezentanţilor Primăriei Zalău un frumos moment artistic, în timp ce elevii unei clase de la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu” au fost curioși să vadă cum arată instituţia administraţiei locale, birourile și sălile de care au auzit.

Recomandari

Alte Articole