Sălaj: Amenzi şi permise reţinute pentru depăşirea vitezei Reviewed by CD on . În perioada 23-25 aprilie, poliţiştii sălăjeni au organizat 16 acțiuni, în cadrul cărora au fost aplicate 325 de sancțiuni contravenționale, din care 56 sancțiu În perioada 23-25 aprilie, poliţiştii sălăjeni au organizat 16 acțiuni, în cadrul cărora au fost aplicate 325 de sancțiuni contravenționale, din care 56 sancțiu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sălaj: Amenzi şi permise reţinute pentru depăşirea vitezei

Sălaj: Amenzi şi permise reţinute pentru depăşirea vitezei

Sălaj: Amenzi şi permise reţinute pentru depăşirea vitezei

În perioada 23-25 aprilie, poliţiştii sălăjeni au organizat 16 acțiuni, în cadrul cărora au fost aplicate 325 de sancțiuni contravenționale, din care 56 sancțiuni au fost aplicate la Legea 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 244 sancțiuni la regimul circulației rutiere, iar 25 au constituit alte abateri. Valoarea amenzilor se ridică la 70.605 lei, se precizează în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Totodată, în baza neregulilor constatate în trafic, oamenii legii au reţinut 19 permise de conducere, din care șapte pentru depășirea vitezei maxime admise pe sectorul de drum cu mai mult de 50 Km/h și 12 pentru alte abateri. De asemenea, pentru defecțiuni tehnice, au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus