Sălaj: Autoturism cuprins de flăcări în Bobota Reviewed by CD on . Un autoturism a ars aproape în întregime în urma unui incendiu izbucnit, în seara zilei de sâmbătă, 9 aprilie, în localitatea sălăjeană Bobota. Potrivit informa Un autoturism a ars aproape în întregime în urma unui incendiu izbucnit, în seara zilei de sâmbătă, 9 aprilie, în localitatea sălăjeană Bobota. Potrivit informa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sălaj: Autoturism cuprins de flăcări în Bobota

Sălaj: Autoturism cuprins de flăcări în Bobota

Sălaj: Autoturism cuprins de flăcări în Bobota

Un autoturism a ars aproape în întregime în urma unui incendiu izbucnit, în seara zilei de sâmbătă, 9 aprilie, în localitatea sălăjeană Bobota.
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, sâmbătă seara, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei, în colaborare cu Servciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sărmăşag, a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism pe raza localităţii Bobota.
Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la un cablu electric deteriorat în urma unor acţiuni mecanice, autoturismul fiind implicat anterior izbucnirii incendiului într-un accident rutier. Autoturismul a ars în proporţie de 80 la sută.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus