Se caută poliţişti pentru comunele sălăjene

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj organizează concurs pentru ocuparea a 22 de funcţii cu personal din sursă externă, precum şi pentru ocuparea unei funcţii prin reîncadrare.
Reprezentanţii instituţiei anunţă că doritorii se pot înscrie până în data de 8 aprilie, urmând a parcurge mai multe etape de selecţie.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condiţiile legale pentru a fi reîncadrate. De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.
La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au fost scoase la concurs 24 de funcţii prevăzute la posturi de poliţie comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum şi o funcţie pentru reîncadrare. “Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, zilnic, în perioada 04.04.2016-08.04.2016, între orele 10,00-15,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, din municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr. 14/A- Serviciul Resurse Umane. Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la data de 15 aprilie”, se preciează în comunicatul de presă al Inspectoratului.
Mai multe informații despre organizarea concursului se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, telefon 0260/661285 interior 20119 şi de pe site-ul http://sj.politiaromana.ro, secțiunea CARIERĂ-POSTURI SCOASE LA CONCURS.

Recomandari

Alte Articole