Tânăr clujean, mort într-un accident în Ileanda Reviewed by CD on . O persoană şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 martie,în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Ileanda. Potrivit poliţiştilor O persoană şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 martie,în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Ileanda. Potrivit poliţiştilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr clujean, mort într-un accident în Ileanda

Tânăr clujean, mort într-un accident în Ileanda

Tânăr clujean, mort într-un accident în Ileanda

O persoană şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 martie,în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Ileanda. Potrivit poliţiştilor evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 1.40, pe DN 1C. „Un clujean de 34 de ani, conducea autoturismul proprietate personală pe direcţia Dej-Baia Mare, iar într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum-carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ din beton”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
În urma impactului, şoferul a decedat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus