14 victime în evenimentele rutiere produse sâmbătă şi duminică în Sălaj Reviewed by CD on . La data de 30 septembrie 2017, ora 16,25, o tânără de 20 ani din Cluj Napoca, a condus un autoturism pe DN 1G, iar în localitatea Baica, a virat la stânga, fără La data de 30 septembrie 2017, ora 16,25, o tânără de 20 ani din Cluj Napoca, a condus un autoturism pe DN 1G, iar în localitatea Baica, a virat la stânga, fără Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»14 victime în evenimentele rutiere produse sâmbătă şi duminică în Sălaj

14 victime în evenimentele rutiere produse sâmbătă şi duminică în Sălaj

14 victime în evenimentele rutiere produse sâmbătă şi duminică în Sălaj

La data de 30 septembrie 2017, ora 16,25, o tânără de 20 ani din Cluj Napoca, a condus un autoturism pe DN 1G, iar în localitatea Baica, a virat la stânga, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism care se afla în depăşirea sa. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, unul a ricoşat şi a accidentat grav o femeie de 58 de ani, din Jibou, care circula pe acostament. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 30 septembrie 2017, ora 16,30, o tânără de 20 ani din Satu-Mare se afla la volanul unui autoturism conducând pe DN 1F. În localitatea Ciumărna, din cauza imprudenței în conducere, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului, o tânără de 19 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față, a fost grav accidentată. Conducătoarea auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 1 octombrie 2017, în jurul orei 03,45, o femeie de 38 ani, din Poarta Sălajului a condus un autovehicul pe DN 1F, pe direcţia Zalău – Cluj Napoca. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, în curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe sensul opus de mers, în coliziune frontală cu autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 47 ani, din Zalău. În urma evenimentului rutier, patru persoane au fost rănite grav, iar alte cinci au suferit leziuni uşoare. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 1 octombrie 2017, în jurul orei 09,43, un bărbat de 38 ani, din Borla, a condus un autoturism prin localitatea Aghireș, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 ani, din Zalău. În urma impactului, pasagerul de pe locul din stânga spate, în vârstă de 58 ani, a decedat la spital, conducătorul auto a fost rănit grav, iar o altă pasageră a suferit leziuni uşoare.

Conducatorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus